Doe Mee en Versterk de Nederlandse Biologische Sector Internationaal!

Wat houdt het PIB-programma in?

Financiële ondersteuning: Het programma biedt vergoedingen tot maximaal € 400.000 voor gezamenlijke activiteiten zoals deelname aan beurzen, handelsmissies, marktonderzoek en bedrijfsafspraken.
Gedeelde Kosten en Inzet: De sector draagt bij in gelijke mate, zowel financieel als in tijd. Volledig commitment: We vragen alle deelnemers zich te committeren aan dit project, samenwerking is cruciaal en duidelijke afspraken zijn essentieel om het succes van het programma te waarborgen.

Wat kun je verwachten?

Deelname aan Grote Beurzen: Zoals Bio Sud, Bio Nord, Biofach en meer, verspreid over een periode van drie jaar.
Bedrijfsbezoeken: Aan prominente spelers zoals Edeka, Rewe, Aldi, Lidl en anderen.
Marktonderzoek en Ondersteuning: Om de Duitse markt beter te begrijpen en te benutten, inclusief lokale liaisondiensten en storechecks voorafgaand aan beurzen.

Waarom deelnemen?

Ontdek Nieuwe Markten: Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland bieden enorme groeimogelijkheden voor biologische producten.
Versterk Jouw Positie: Met gezamenlijke inspanningen en ondersteuning van de RVO kun je een sterke positie opbouwen in deze markten.
Netwerken en Samenwerken: Werk samen met andere Nederlandse bedrijven en profiteer van gedeelde kennis en middelen.

Sluit je aan bij het PIB-programma en draag bij aan het versterken van de Nederlandse biologische sector internationaal. Samen kunnen we grote stappen zetten en nieuwe markten veroveren. Meld je nu aan en doe mee aan dit unieke initiatief!

Voor meer informatie en aanmelding, neem contact op met BioNederland, info@bionederland.nl


Terug naar overzicht